Next Level Naturals

imenovanje / identitet proizvoda / ambalaža

Next Level Naturals djeluje samo u b2b prodaji, s grupom proizvoda novih vrsta prehrambenih sirovina. Poput proteina na bazi konoplje ili boba, škroba na bazi tapioke ili riže i pratećih sastojaka poput zaslađivača i sl.

Naziv brenda opisuje sljedeću, višu razinu prehrambenih sirovina – inovativnu hranu za budućnost. Kako nas ovaj brand podiže na “sljedeću razinu”, koncept identiteta ilustrira proces uspinjanja prema višoj kategoriji zelene hrane. Za dugi naziv branda definiran je modularni sustav logotipa koji omogućuje skraćene verzije za primjenu u digitalnim medijima.

Grupa se sastoji od oko 40 proizvoda pakiranih u različite forme i veličine, od kojih je najčešća papirnata vreća od 25 kg. Organizirana je u 3 proizvodne linije: proteini, škrobovi i prateći proizvodi, s planom širenja broja proizvoda u budućnosti.

S obzirom na veliku grupu proizvoda, prilikom postavljanja sustava dizajna ambalaže odabran je tipografski pristup. Istaknuta, snažna tipografija – suvremeni pristup s humanističkim sans serifom Diurnal koji omogućuje vrhunsku čitljivost u svim veličinama. Identitet grupe izgrađen je dizajnom brenda, sustavom naziva proizvoda i kodiranjem bojom za razlikovanje linija.

Naručitelj

  • Planture Loop, NL

Kreativni tim

  • Izvorka Jurić (kreativna i art direkcija), Igor Poturić (imenovanje), Jurica Kos (dizajn)