Brachia KIDS u medijima

Brend Brachia i Dizajn Bureau Izvorka Jurić lansiraju još jedan novitet u području hrvatskog maslinovog ulja – posebno pakiranje za djecu

Ovih je dana lansirano prvo hrvatsko maslinovo ulje za djecu Brachia KIDS – najbolje iz ekološke berbe, o vijest o tome prenijeli su brojni hrvatski mediji.

Brend Brachia i Dizajn Bureau Izvorka Jurić donose tako još jedan novitet u području hrvatskog maslinovog ulja – posebno pakiranje za djecu. Radi se o maslinovom ulju namijenjenom djeci vrtićkog i osnovnoškolskog uzrasta.

“Iz prve sam se ruke uvjerio da dizajn proizvodu omogućuje razlikovanje i isticanje autentične kvalitete na tržištu. Na premium tržištu maslinovog ulja vlada visoka konkurencija jer je sama sirovina skupa, s obzirom da je nema dovoljno, zbog čega si prisiljen razvijati dodanu vrijednost. Bez dizajna Brachia nikada ne bi mogla biti ponuđena na restoranskom stolu i konkurirati uljima na stranom tržištu, bez obzira na visoku kvalitetu ulja. Kod maslinovog ulja Brachia Kids, dizajn ima presudnu ulogu da privuče, zabavi dijete i ispriča mu priču o maslinovom ulju koje se u Hrvatskoj još uvijek premalo koristi u prehrani, što je kontradiktorno njegovoj ljekovitosti. ” – izjavio je Leopold Botteri, upravitelj zadruge Brachia.

Bez dizajna Brachia nikada ne bi mogla biti ponuđena na restoranskom stolu i konkurirati uljima na stranom tržištu, bez obzira na visoku kvalitetu ulja.

“Nadam se da će i Brachia Kids među djecom, ali i brojnim stručnim žirijima za dizajn, biti jednako prepoznata poput Brachia Masline. Oba proizvoda, svaki na svoj način idealan su poklon koji objedinjuje hrvatsku proizvodnju i dizajn.” – pojasnio je Leopold Botteri, između ostalog i vlasnik UJE, brenda koji predstavlja najbolja hrvatska ulja i gastro delicije.

Hvala medijima na objavama Brachia KIDS projekta i nadamo se da će ovaj proizvod pomoći roditeljima da dodaju veliku nutricionističku vrijednost maslinovog ulja u prehranu svoje djece.

Više o projektu Brachia KIDS.

Fotografija 1: Jurica Kos
Fotografija 2: Maja Danica Pečanić