ZDL 3D deplijan na Dieline blogu

3D deplijan koji smo dizajnirali za arhitektonski studio ZDL, objavljen je na Dieline blogu, jednoj od vodećih globalnih platformi u području dizajna ambalaže.

Hvala Chloe Gordon na ovoj sjajnoj recenziji: Creating a 3D leaflet for an architecture tour seems almost too perfect. The design Creative Director Izvorka Juric and Graphic Designer Jurica Kos made for ZDL architectural studio’s “Architect-tour” event is a puzzle-inspired leaflet that helps bring the event to life. Essentially, the design is packaging for QR codes, and while entirely over the top, I’m also obsessed, to put it lightly.

Deplijan je zamišljen kao arhitektonska zagonetka – tri zasebna 3D objekta koji u svojoj unutrašnjosti, skeniranjem QR koda, predstavljaju 3 projekta studia, te se na kraju spajaju u jedan cjeloviti objekt koji se fiksira elastičnom trakom.

Dieline je kreativna platforma koja postoji kako bi poslužila zajednici koja se bavi ambalažom. Smatra se vodećim medijski brendom u području dizajna ambalaže i brendiranja proizvoda. Dieline blog globalno je najposjećenija web stranica za dizajn ambalaže koja promovira važnost i vrijednost dizajna ambalaže za brendove današnjice.

VIše o ZDL 3D deplijan projektu.

The Dieline objavu pogledajte ovdje.