UKSR med i api kozmetika

Osmislili smo modularni sistem etiketa za med i api kozmetike Udruge za kreativni socijalni rad

Udruga za kreativni socijalni rad u radu sa svojim korisnicima u sklopu terapijskih radionica proizvodi med iz vlastitih košnica, a u sklopu radionica apiterapije kozmetičke proizvode nastale iz sirovina pčelinjaka Udruge.

Proizvodi se poklanjaju donatorima projekta “Bee friendly Zagreb”, suradnicima, volonterima i podržavateljima rada Udruge.

Za ove proizvode osmislili smo modularni sistem etiketa koji omogućuje Udruzi ekonomično i praktično pakiranje različitih proizvoda te sistem označavanja s obzirom na količine i vrste proizvoda koje pakiraju te kojoj skupini korisnika su namijenjene.

Modularni sistem etiketa za med

Modularni sistem etiketa za med sastoji se od tri osnovne etikete, svaka u drugoj boji iz identiteta Udruge, koje su namijenjene za tri veličine pakiranja te etikete sa znakom Udruge. Na svakoj osnovnoj etiketi ručno se upisuje gramaža i rok upotrebe, a za donatore projekta “Bee friendly Zagreb” dodaje se etiketa s nazivom projekta.

Modularni sistem etiketa za setove api kozmetike

Api kozmetika pakirana je u kartonske kutije, unutar svilenog papira plave boje. Modularni sistem etiketa za api kozmetike sastoji se od dvije osnovne etikete, svaka u drugoj boji iz identiteta Udruge, koje su namijenjene za označavanj dvije vrste setova (ženski i unisex) te etikete sa znakom Udruge. Kako postoji više različitih vrsta proizvoda (balzam za usne, serum za lice, propolis kapi, hidratantna krema i sl.) svaki proizvod je označen svojom etiketom, a različite etikete s deklaracijama lijepe se na unutrašnji dio poklopca.

Fotografija: Jurica Kos