POJAČANJE U TIMU / Ana Banić Göttlicher

Nova članica tima Design Bureau Izvorka Jurić, Ana Banić Gottlicher, već 15 godina djeluje u području dizajna, kao produkt dizajnerica i kao dizajnerica vizualnih komunikacija

Anino bogato iskustvo, svestranost i znanja sakupljena u praktičnom radu u interdisciplinarnim timovima i s marketinškim agencijama, važan su dodatak našem studiju.

Ani je nedavno uručena i nagrada Hrvatskog dizajnerskog društva, HDD 1718 za produkt dizajn, za ELEN Leaf projekt, realiziran u suradnji s Mašom Vukmanović i Ivanom Galić.

Ana najviše cijeni projekte u domeni total dizajna, gdje može sudjelovati u dizajn procesu od početne ideje, preko izvedbe proizvoda i nadzor proizvodnje do finalizacije. Voli eksperimentirati sa spojem grafike i produkta u jednom projektu, a u radu često istražuje optičke iluzije, eksperimentalne forme i formate kao i tehnike tiska i proizvodnje. Dobitnica je niza domaćih i međunarodnih strukovnih nagrada, a radove i kontinuirano izlaže na strukovnim izložbama u Hrvatskoj i inozemstvu pa iza sebe ima 40-tak izložbi, publikacija, priznanja i nagrada.

 

Veselimo se novim total dizajn projektima s Anom u timu!