Izvorka Jurić govornica na First Round

Izvorka Jurić jedna je od govornica na UnderConsideration First Round Amsterdam koji će se održati u lipnju ove godine.

First Round je jednodnevna prezentacija originalnih dizajn prezentacija klijentima, koja pokazuju idejna rješenja dizajna za projekte logotipa, identiteta i brandinga.

Za razliku od ostalih First Round prezentacija gdje su svi govornici lokalni, Amsterdam će ugostiti 6 lokalnih i 6 međunarodnih govornika iz cijele Europe.

Među predavačima su predstavnici relevantnih dizajnerskih studija današnje dizajnerske scene: Studio Dumbar, Thonik, VBAT, Lava, Marta Veludo Studio i Giada Tamborrino Studio iz Amsterdama te Tarek Atrissi Design iz Barcelone, Bedow iz Stockholma, Kokoro & Moi iz Helsinkia, White Studio iz Porta, POLAAR iz Tallinna i Design Bureau Izvorka Jurić iz Zagreba.

Na First Round, govornici – lokalni u gradu u kojem se održava – dijele postupak prezentacije pokazujući originalni PDF/Keynote/PPT file kojim su klijentu prvi put predstavili niz dizajnerskih rješenja (ili jedno jedino idejno rješenje dizajna).

Cilj događanja je pružiti polaznicima ideje, tehnike i samopouzdanje za poboljšanje vlastitih prezentacijskih vještina kako bi što više dizajnera moglo učiniti najbolje moguće za svoje klijente, kao i istaknuti da je dizajn zapravo proces, i da je malo projekata u potpunosti razvijeno u prvom krugu.

“Na naše iznenađenje, bonus vrijednost koja se dogodila je da dizajneri dijele strategiju i istraživanje koje obično prethodi prvom krugu dizajnerskih rješenja pružajući dodatni uvid u to kako različiti dizajneri kreću u proces dizajna. Reakcije od strane polaznika i predavača bile su izrazito pozitivne i oduševljeni smo što možemo pružiti ovaj rijetki uvid u procese i razmišljanja mnogih dizajnera.” – kažu Bryony i Armin, suosnivači UnderConsideration.

UnderConsideration stoje i iza poznatih dizajn blogova Brand New i Art of the Menu.

Govornici na First Round Amsterdam:

Graham Sturt, VBAT, Amsterdam

Merijn van Velsen, Studio Dumbar, Amsterdam

Thomas Widdershoven, Thonik, Amsterdam

Hans Wolbers, Lava, Amsterdam

Marta Veludo, Marta Veludo Studio, Amsterdam

Giada Tamborrino, Giada Tamborrino Studio, Amsterdam

Tarek Atrissi, Tarek Atrissi Design, Barcelona

Perniclas Bedow, Bedow, Stockholm

Antti Hinkula, Kokoro & Moi, Helsinki

Eduardo Aires, White Studio, Porto

Kadri-Maria Mitt, POLAAR, Tallinn

Izvorka Jurić, Design Bureau Izvorka Jurić, Zagreb

Registracija je otvorena, a snižena cijena za rane prijave dostupna je do 10. travnja.

Fotografija: First Round