> Design Bureau Izvorka Jurić / Matija Tolić

Matija Tolić

web developer

U želji za proučavanjem pravnih odnosa na svim društvenim razinama upisuje Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu, na kojem kao i svaki “vječni student” ima još svega par ispita. Strast prema novim tehnologijama vuče ga da paralelno razvija i svoje kompetencije vezane uz IT te se priključuje timu Design Bureau Izvorka Jurić gdje već dvije godine uspješno realizira sve online ideje.

Za vrijeme studija radi samostalno i pridružuje se raznim timovima, jer ga zanimaju različita područja i nova iskustva. Stalno u potrazi za novim načinima da iskaže svoju kreativnost i potrebu za stvaranjem. Redovito pohađa razne radionice, tečajeve i meetupove iz područja ITa, tehnologije, start-up svijeta...

Matija često govori razne, običnim smrtnicima nepoznate, informatičke jezike i koristi pojmove poput JQuery, AJAX, CSS, MySQL, Framework, PHP... no, njegova najvažnija super moć je da uvijek riješi sve naše tehničke problema i da sve završi online točno onako kako smo to i zamislili.

Njegovo bogato informatičko znanje, poduzetnički duh i konstantna želja za razvojem dovodi ga u projekt Baggizmo u kojem je danas bitan dio tima. Ne samo kao osoba bitna za razvoj mrežnih stranica i informatičku podršku, već kao i brand ambasador i jedan od najomiljenijih Baggizmo modela.*

*Pogledaj Matiju kao YouTube zvijezdu.

Matija je pasionirani biciklist, pa se tako ne odvaja se od svog limenog ljubimca - bicikla, ni po najžešćoj zimi. Ako nije na poslu, naći ćete ga negdje u prirodi, na biciklu ili u druženju sa dragim ljudima.